გზავნილი
1. VampirE (Off)
[ 29 Sep 2013, 15:42 ]
500 გრამი ფქვილი
რძე 0.5
წყალი 0.5
გამდნარი მარგარინი 0.5
1 ჩაის კოვზი საფუარი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
მარილი გემოვნებით


გულსართისთვის
ყველი,მწვანილები,2 მოხარშული კვერცხი,ქათმის ხორცი (მე საქონლის ფარშიც დავამატე)




გავაკეთოთ ცომისგან ოვალური ფორმები (ნახეთ სურათზე)

ჩავდოთ გულსართი და წავუსვათ კვერცხი...

ამ მასალისგან უნდა გამოვიდეს 6-7 პიდე.
[Pasuxi][Cit]|
[ like 1 ]
2. NIUSHA [Mod] (Off)
[ 29 Sep 2013, 15:55 ]
VampirE, ეს ისაა? მმმ .guli. ვეცდები ვცადო მომზადება :D
[Pasuxi][Cit]|
3. B I B I (Off)
[ 29 Sep 2013, 15:58 ]
vaime ra gemrielad wamoskupebul tepshze .mate. Ar mshiodes mainc .bee.
[Pasuxi][Cit]|
4. VampirE (Off)
[ 29 Sep 2013, 15:58 ]
NIUSHA, დედიკომ გააკეთა ბოლოს,იმის ფოტო არ მაქვს, ყველი და მოხარშული კვერცხი ერთად აურია,ქათმის ხორცის მაგივრად ქათმის გულღვიძლი გავუკეთეთ,ნუ ფილვი თუ ღვიძლი,რაც იყიდება რა და ფარშიც.სასწაული იყო
[Pasuxi][Cit]|
5. NIUSHA [Mod] (Off)
[ 29 Sep 2013, 17:07 ]
VampirE, მწვანილებიდან რომელია უფრო კარგი ამისთვის? და კვერცხის გული მხოლოდ თუ ცილიანად?
[Pasuxi][Cit]|
6. VampirE (Off)
[ 29 Sep 2013, 17:12 ]
NIUSHA, რეჰანის გარდა ნებისმიერ მწვანილი და წასმაა საერთოდ გულის უფრო ჯობია მაგრამ ჩვენ ორვეს ვუკეთებთ,რო ათქვეფ ეგ წაუსვი და შიგნიდან გულსართში ორივე...ერთმანეთში აურევ და ეგააა..
[Pasuxi][Cit]|
7. NIUSHA [Mod] (Off)
[ 29 Sep 2013, 17:21 ]
VampirE, გულსართში მოხარშული კვერცხი არ უნდა?
[Pasuxi][Cit]|
8. VampirE (Off)
[ 29 Sep 2013, 17:25 ]
NIUSHA, კი კიიიი
[Pasuxi][Cit]|

პასუხი თემაზე
მთავარ გვერდზე
Save .txt

პლიუსი თემას