1. T E M O
(Off)
[ 15 Sep 2013, 22:15 ]
upasuxo siyvaruli, igive calmxrivi siyvaruli mravali adamianistvis ar aris ucxo grdznoba. siyvarulis es forma romelime kutxit mainc exeba titqmis nebismier adamians, zogs rogorc calmxrivad sheyvarebuls, zogs ki rogorc uarmyofeli, anu sxvisi siyvarulis ar mimgebi.
am temashi visaubrot gvyvarebia tu ara calmxrivad anu upasuxo grdznobit da rogor unda moviqcet aset shemtxvevashi: davnebdet tu vibrdzolot?
[Pasuxi][Cit]|
5. bZzziki
(Off)
[ 19 Sep 2013, 0:14 ]
ციტატა: T E M O namdvilad ver vibrdzoleb rom vigacas tavi shevauvaro.
aravin shemyvarebia calmxvrivad Da zogadad,vtvli,rom sit arulit gamowveuli tanjva,Tu tacaaromelic didcans grdzeldeba,araa normaliri.
[Pasuxi][Cit]|
8. bZzziki
(Off)
[ 19 Sep 2013, 11:42 ]
ციტატა: T E M O
ratom unda vitanjo an vibano?! Dzalad sheyvarebas gavartyi
nu,qalis mxridan. Chemi tavmoyvareoba arc imis sashualebas moncemda,chalichi damewyo vinmes yuradgebis misaqcevad,tundac es vinne giyvardes.. Da arc imis uflebas,tirili Da vaeba damewyo mistvis. AR shemidzlia! Exlac ki,2 bichis deda var Da rom shevamchnio,Agar vuyvarvar qmars an sxva hyavs,ver favuwyeb lolia-obas an cremlebis gvras,avdgebi Da waval.
imitom,rom pirvel rogshi sakutari tavi miyvars dapativs vcem chems pirovnebas.
saertod,yvelas taviseburad esmis "tavmoyvareoba" . Zogistvis isaa sheuracxmyofeli,rom rcheuls AR moswobs. Da yvela xriks mimartavs miznis misavwevad.
me AR mimachnia es sworad. Grdznoba Da "jilka" ver ewyobian.
[Pasuxi][Cit]|