49. LILITH
[Mod] (Off) [ 04 Sep 2013, 4:12 ] ციტატა: KavaLLa eklesia ara, amas ambobs bibliis swori interpretacia individualurad. Swored es avgnishne me,religia unda gaqrestqo,eklesiis diqtatura, garkveul etapze da es iqneba nabiji tavisuflebisken.
Sakutar sawyistan dabruneba unda moxdes dgevandeli "zebunebrivi" da eshmakiseulad gamocxadebuli unarebis bunebrivobad agiarebis gzit. Es ki eklesiis interesebs ewinaagmdegeba.
50. KavaLLa
[Adm] (Off) [ 04 Sep 2013, 4:25 ] ციტატა: LILITH ჰოდა ბიბლიის ამ სწორ ინტერპრეტაციას ქადაგებს მართლმადიდებლური ეკლესია ზუსტად, ასეა ახსნილი მართლმადიდებლურ ლიტერატურაში. (კიდე გავიმეორებ, არ ვეხები შეცდომებს,გადახრებს ზოგიერთი სასულიერო პირის).
რასაც შენ მეკითხები,ეგ პროცესი ამ ცხოვრებაშივე იწყება,ღმერთის შეცნობა აბა სხვა რა არის?!
გარდაცვალებას რაც შეეხება,ის აუცილებელი კიარა,გარდაუვალი რეალობაა. და ის არის გაგრძელება პროცესის,რომელიც ამ ცხოვრებაში დაიწყე. [Pasuxi][Cit]|
51. gio-x.z.(Off) [ 04 Sep 2013, 4:29 ] ციტატა: LILITH chemo dzmao bibliis scori interpretacia yvelas taviseburad esmis.iseve rogorc eklesiis scavlebis...magalitad vigaca fiqrobs rom adamma chveulebrivi antonovka vashli chama da amitom gamoagdes samotxidan, vigacas kidev qristianobis romelime dogma dzalian zedapirulad esmis da saertod ar cdilobs mis namdvil arsshi garkvevas... vigacas mxolod sasuliero piris jipze da taburetkaze rcheba tvalebi da iq mtavrdeba mistvis qristianobis mteli sigrme da a.sh. shenc isetive calmxrivi xar am msjelobashi rogorc vinme cicikore [Pasuxi][Cit]|