rogor ggoniat, xart tavisufali?
diax: 46%
ara: 7%
vibrdzvi amistvis: 30%
ra aris tavisufleba?: 15%
tavisufali gijia: 0%
გამოკითხულია: 13
გზავნილი
49. LILITH [Mod] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:12 ]
ციტატა: KavaLLa eklesia ara, amas ambobs bibliis swori interpretacia individualurad. Swored es avgnishne me,religia unda gaqrestqo,eklesiis diqtatura, garkveul etapze da es iqneba nabiji tavisuflebisken.

Sakutar sawyistan dabruneba unda moxdes dgevandeli "zebunebrivi" da eshmakiseulad gamocxadebuli unarebis bunebrivobad agiarebis gzit. Es ki eklesiis interesebs ewinaagmdegeba.

Shen pirvelsawyistan dabruneba rogor warmogidgenia? Da amistvis gardacvaleba ucilobel gzad migachnia?)
[Pasuxi][Cit]|
50. KavaLLa [Adm] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:25 ]
ციტატა: LILITH ჰოდა ბიბლიის ამ სწორ ინტერპრეტაციას ქადაგებს მართლმადიდებლური ეკლესია ზუსტად, ასეა ახსნილი მართლმადიდებლურ ლიტერატურაში. (კიდე გავიმეორებ, არ ვეხები შეცდომებს,გადახრებს ზოგიერთი სასულიერო პირის).

რასაც შენ მეკითხები,ეგ პროცესი ამ ცხოვრებაშივე იწყება,ღმერთის შეცნობა აბა სხვა რა არის?!
გარდაცვალებას რაც შეეხება,ის აუცილებელი კიარა,გარდაუვალი რეალობაა. და ის არის გაგრძელება პროცესის,რომელიც ამ ცხოვრებაში დაიწყე.
[Pasuxi][Cit]|
51. gio-x.z. (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:29 ]
ციტატა: LILITH chemo dzmao bibliis scori interpretacia yvelas taviseburad esmis.iseve rogorc eklesiis scavlebis...magalitad vigaca fiqrobs rom adamma chveulebrivi antonovka vashli chama da amitom gamoagdes samotxidan, vigacas kidev qristianobis romelime dogma dzalian zedapirulad esmis da saertod ar cdilobs mis namdvil arsshi garkvevas... vigacas mxolod sasuliero piris jipze da taburetkaze rcheba tvalebi da iq mtavrdeba mistvis qristianobis mteli sigrme da a.sh. shenc isetive calmxrivi xar am msjelobashi rogorc vinme cicikore
[Pasuxi][Cit]|
52. LILITH [Mod] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:30 ]
ციტატა: KavaLLa maka,me gkitxe, ar sheidzleba sheni azrit gmerti gardacvalebamde sheicnotqo? )) rogor fiqrob,tipebi,romlebic dgevandeli gadasaxedidan "zebunebriv" unarebs floben,magalitac telekinezis, teleportaciis, aramaterialuridan materiis sheqmnis da a.sh, mat sheicnes gmerti?
[Pasuxi][Cit]|
53. gio-x.z. (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:33 ]
ციტატა: LILITH gadmocemebit aseti unarebi uamrav qristianobis mqadagebel cmindans qonda da ra gamodis aba shen mitxari :/
[Pasuxi][Cit]|
54. KavaLLa [Adm] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:36 ]
ციტატა: LILITH ხოდა გიპასუხე, სიცოცხლეშივე იწყება ეგ პროცესი,კიარადა სიცოცხლეშივე ხდება შეცნობა ზუსტად..

მაგ უნარების მქონე ადამიანებზე ვერაფერს ვიტყვი, და საერთოდ სხვა ადამიანზე როგორ მექნება სწორი წარმოდგენა,შეიცნო თუ არა,ან როგორ შეიცნო :)

ნეტა ჩემი ამბები გამარკვევინა და :D
[Pasuxi][Cit]|
55. LILITH [Mod] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:37 ]
ციტატა: gio-x.z. ra shuashia calmxrivi? Amjerad mxolod "zebunebriv" unarebze maqvs saubari, rac bibliashic uxvadaa da wyalze gavla wyalze gavlad chavtvalot,pirdapiri gagebit. meqanizmi mainteresebs. Ra gzitac es qristem gaaketa, sheudzlia tu ara miagwios adamianma igives da sheicnobs tu ara gmerts amit sakutar tavshi. Swored es gza mgonia ertaderti da cheshmariti. Agmoachino da ganavitaro rwmenis gzit unarebi,romlebic universumtan gaaertianebs adamians. Amit gansxvavdeba zustad kvela religiuri swavleba ezoterikulisgan. Da bibliac ezoterikulia,me tu mkitxav
[Pasuxi][Cit]|
56. LILITH [Mod] (Off)
[ 04 Sep 2013, 4:39 ]
ციტატა: gio-x.z. ar qonda,sheidzina gandegilobisas.gamodis is,rom sakutari tavi sheicnes,magram sheeshindat da es codvad chatvales.garda mkurnalobis unarisa
[Pasuxi][Cit]|

<<wina. | shemdegi>>
1,2,3...6,7,8...10,11,12

Gverdi:

პასუხი თემაზე
მთავარ გვერდზე
Save .txt

პლიუსი თემას