გზავნილი
25. ioana
(Off)
[ 23 Oct 2013, 20:45 ]
xrushchovs yavda<axlac yavs>ertaderti shvilishvili gogo,romelic gamorcheulad uyvarda.rasakvirvelia qoneba gogos darcha.tumca arc meti arc naklebi gogo sakutarma dedam sagizheshi gamoketa sadac igi dgemde cxovrobs ukidures gachirvebashi.sul ramodenime tvis ukan ,,ria novosti,, avrcelebs infos rom daiwyo gamocieba.kercod xrushchovas dedis winaagmdeg.
[Pasuxi][Cit]|
26. ioana
(Off)
[ 23 Oct 2013, 20:46 ]
xrushchovs yavda<axlac yavs>ertaderti shvilishvili gogo,romelic gamorcheulad uyvarda.rasakvirvelia qoneba gogos darcha.tumca arc meti arc naklebi gogo sakutarma dedam sagizheshi gamoketa sadac igi dgemde cxovrobs ukidures gachirvebashi.sul ramodenime tvis ukan ,,ria novosti,, avrcelebs infos rom daiwyo gamocieba.kercod xrushchovas dedis winaagmdeg.
[Pasuxi][Cit]|
27. ioana
(Off)
[ 23 Oct 2013, 20:46 ]
[Pasuxi][Cit]|
28. ioana
(Off)
[ 23 Oct 2013, 21:04 ]
Aristokratka, 90-iani wlebia.saqartvelos katolikos-patriarqi ilia ll-re sasomxetshi sulieri cmis dakrcalvaze midis. aerotortan daxvda zhurnalistebis mteli armia.erti tavxedi zhurnalisti ekitxeba unetaress : -uwmindeso tqveni azrit sad moxvdeba tqveni sulieri cma.jojoxetshi tu samotxeshio- patriarqma pasuxi aarida magram ar moeshva cheshmariti zhurnalisti igive kitxvit. uwmindesi chapiqrebula<albat piqrobda tutuc zhurnalistze sakadrisi pasuxi gaeca radgan tavadac icoda rom somxebii martmadideblebi ar arian da shesabamisad mati sulis adgilsawieri sasupevelshic saechvoa.> da ai,rogori pasuxi gasca unetaresma: -chemi sulieri cma moxvdeba iq,sadac misi winaprebi ganisvenebeno!<am dros ketilad chaucinia> ase ,,daisaja,, abezari zhurnalisti. :d :d :d
[Pasuxi][Cit]|
30. ioana
(Off)
[ 24 Oct 2013, 2:54 ]
Aristokratka, samegreloshi aris aseti gamotqma: -,,ras dadixar utus jarivit-o,,. utu miqava iyo sopel sachinodan.ukiduresad gataki,magram guliani da samartliani kaci yopila. rodesac ekaterine chavchavadze-dadianisa daqvrivda nametani gauchirda samegrelos.istoriidan yvelam kargad icit tu rogori puqsavati da susti martveli iyo dadianis qvrivi.sakutar xalxs virivit amushavebda da gamxmar chadsac ar aclevda.tavad ki rusetis imperiashi ganagrcobda lag cxovrebas.mobezrda es glexta penas da ajanyda gacodavebuli xalxi. ajanyebulebis metauri gaxldat swored es utu,romelsac aseti lozungi ekava: ,,- kochish kochi va arsebendasia,, rac targmanit nishnavs ,, kacis kaci ar unda arsebobdeso.,, es lozungi man chavchavadzis misamartit dawera. swored aqedan momdinareobs ,,utus jari,,. sxvatashoris es ambavi ,,oqros becheti,,shic aris mocemuli magram zedapirulad. ai,ase gaxda ubralo glexi utu miqava istoriuli personazhi. :d :d :d agretve shesulia saq-os istoriashi rogorc saswavlo pograma.
[Pasuxi][Cit]|
31. ioana
(Off)
[ 24 Oct 2013, 3:07 ]
Aristokratka, Aris aseti saqartveloshi cnobili sasuliero piri.<vinaobas shegnebulad ar vasaxeleb> ertxel, axalm moqceuli qalbatoni misula rchevis sakitxad. -mamao,marxva daviwye da zetis migeba xom sheiclebao. mamaos echqareboda da sichqareshi upasuxa-ki,zeti mcenareuliao. qalma isev kitxa-msesumziris zetio?? -egeco-moklet mouchra mamaom. -txilis zetio?? -egeco!-isev upasuxa da amasobashi gavida ezoshi manqana daqoqa.isev gamorbis es qali da yviris: -mamao ,,sloboda,,s zeti tu sheiclebaoo.<,,sloboda axali gashvebuli iyo reklamashi>gamwarebuli mamao uceb gadmovida manqanidan da gascaxa: -manqanis zetis garda yvela sheiclebao! :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
[Pasuxi][Cit]|
<<wina. | shemdegi>>
1,2,3,4,5
პასუხი თემაზე
მთავარ გვერდზე
Save .txt
პლიუსი თემას