1. LILITH
[Mod] (Off)
[ 25 Sep 2013, 18:56 ]
მასალა:
1 კგ ხორცი (ძროხის და ღორის,შერეული)
3-4 თავი ხახვი
3 სუფრის კოვზი ერბო
0.5 ჭიქა კოწახური
2 ცალი კვერცხი
3 სუფრის კოვზი დანაყილი ორცხობილა
პილპილი და მარილი(გემოვნებით)
მომზადება:
რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭრილი კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში ან შევწვათ ერბოიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. სურვილისამებრ გავახვიოთ თხელ ლავაშში სათითაოდ დაჭრილ ხახვთან,მწვანილთან და კეტჩუპთან ერთად.
[Pasuxi][Cit]|