Pide-"turquli puri" VampirE 29 სექტ 2013, 15:42 500 გრამი ფქვილი რძე 0.5 წყალი 0.5 გამდნარი მარგარინი 0.5 1 ჩაის კოვზი საფუარი 1 სუფრის კოვზი შაქარი მარილი გემოვნებით გულსართისთვის ყველი,მწვანილები,2 მოხარშული კვერცხი,ქათმის ხორცი (მე საქონლის ფარშიც დავამატე) გავაკეთოთ ცომისგან ოვალური ფორმები (ნახეთ სურათზე) ჩავდოთ გულსართი და წავუსვათ კვერცხი... ამ მასალისგან უნდა გამოვიდეს 6-7 პიდე. --------------- NIUSHA 29 სექტ 2013, 15:55 VampirE, ეს ისაა? მმმ .guli. ვეცდები ვცადო მომზადება :D --------------- B I B I 29 სექტ 2013, 15:58 vaime ra gemrielad wamoskupebul tepshze .mate. Ar mshiodes mainc .bee. --------------- VampirE 29 სექტ 2013, 15:58 NIUSHA, დედიკომ გააკეთა ბოლოს,იმის ფოტო არ მაქვს, ყველი და მოხარშული კვერცხი ერთად აურია,ქათმის ხორცის მაგივრად ქათმის გულღვიძლი გავუკეთეთ,ნუ ფილვი თუ ღვიძლი,რაც იყიდება რა და ფარშიც.სასწაული იყო --------------- NIUSHA 29 სექტ 2013, 17:07 VampirE, მწვანილებიდან რომელია უფრო კარგი ამისთვის? და კვერცხის გული მხოლოდ თუ ცილიანად? --------------- VampirE 29 სექტ 2013, 17:12 NIUSHA, რეჰანის გარდა ნებისმიერ მწვანილი და წასმაა საერთოდ გულის უფრო ჯობია მაგრამ ჩვენ ორვეს ვუკეთებთ,რო ათქვეფ ეგ წაუსვი და შიგნიდან გულსართში ორივე...ერთმანეთში აურევ და ეგააა.. --------------- NIUSHA 29 სექტ 2013, 17:21 VampirE, გულსართში მოხარშული კვერცხი არ უნდა? --------------- VampirE 29 სექტ 2013, 17:25 NIUSHA, კი კიიიი ---------------